Ginerele preşedintelui Traian Băsescu, implicat în accident cu un motociclist: victima a fost dusă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Ionescu (stânga), soţul Elenei Băsescu a fost implicat într-un accident rutier marţi la prânz FOTO Mediafax
Bogdan Ionescu (stânga), soţul Elenei Băsescu a fost implicat într-un accident rutier marţi la prânz FOTO Mediafax

Un accident rutier a avut loc marţi în urma căruia o victimă s-ar fi rănit grav. Bogdan Ionescu, alias Syda, ginerele preşedintelui Traian Băsescu, ar fi lovit un motociclist în centrul Bucureştiului.

UPDATE 19.50 Bărbatul de 73 de ani este internat la Spitalul Elias, în Clinica de ortopedie, cu fractură la gleznă, au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Din primele informaţii, bărbatul care se afla pe o motocicletă ar fi fost rănit grav, fiind transportat personal de Syda către spitalul Elias. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Lascăr Catargiu în jurul orei 11.30 pe sensul de mers către Piaţa Victoriei.

În accident au fost implicate un autoturism condus de tânărul de 33 de ani şi o motocicletă condusă de un domn de 73 ani. Victima a suferit o fractură la glezna stângă şi o contuzie abdominală.

"Conducătorul auto a urcat victima în maşină şi a condus-o personal la Spitalul Elias pentru a primi îngrijiri. Pe numele celui aflat la volanul autoturismului se fac acte premergătoare pe cauză, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijire şi în funcţie de expertiza modului de producere a accidentului rutier se va stabili dacă se acesta va fi cercetat penal”, a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere de Poliţie Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite