Gigi Becali, Revelion în familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, George Becali, va petrece Revelionul în familie. Dar nu în ”familia” de la Poarta Albă, ci alături de soţie şi copii la vila sa din Pipera. Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a decis să-i aprobe permisia patronului Stelei, pentru a petrece sărbătorile (sau ce a mai rămas din ele) acasă.

George Becali a fost eliberat duminică dimineaţa, cu două mai târziu decât fusese programat.
Iniţial, latifundiarul ar fi trebuit să aibă şapte zile de învoire, însă, potrivit unor surse citate de RomaniaTV.ro, conducerea i-a tăiat două zile.

Odată ajuns acasă, Gigi Becali trebuie să meargă la sediul Poliţiei din judeţul Ilfov, să-şi anunţe permisia, scrie gsp.ro.

Pe 20 mai 2011, acesta a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. În iunie 2013, Becali a mai primit o pedeapsă de trei ani de închisoare în dosarul ”Valiza”. Pedepsele au fost contopite, patronul Stelei ispăşind pedeapsa cea mai mare.

Permisii pentru bună purtare

Din momentul în care a fost încarcerat, patronul Stelei a mai fost eliberat de două ori. Pe 12 mai 2014 a fost eliberat 24 de ore, pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul Penitenciarului Poarta Albă.

La întoarcerea în penitenciar, Becali a fost însă sancţionat de o comisie a închisorii, pentru că a dat declaraţii presei. I-a fost suspendat o lună dreptul de a primi vizite şi pachete, sancţiunea fiind contestată, potrivit avocatului său, la judecătorul delegat din penitenciar.

În luna noiembrie a acestui an, Becali a mai primit o zi liberă, pentru că a respectat reguilile impuse de conducere pentru scurta ieşire în libertate. De data aceasta, presa nu a ştiut nimic, patronul Stelei preferând să-şi petreacă ziua liberă în familie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite