Gala Lauder 2014. La eveniment a participat şi consilierul personal al premierului Benjamin Netanyahu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul, aflat la a treisprezecea ediţie, a avut loc la Palatul Parlamentului şi a reunit mai multe personalităţi din Israel, România, dar şi din alte state europene. Seara s-a încheiat cu o strângere de fonduri pentru Complexul Educaţional Lauder-Reut.

Unul dintre cei mai importanţi invitaţi ai Galei Lauder a fost Micha Lindenstrauss, magistrat, fost Avocat al Poporului şi şef al corpului de control al Statului Israel, în prezent reprezentantul Israelului în organizaţia Transparency International-Global Coalition against Corruption.

De altfel, Lindenstrauss a fost cel care a aprins luminile de Hanuca, în timp ce luminile bradului de Crăciun au fost aprinse de către Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Gazdele evenimentului au fost Tova Ben Nun-Cherbis, preşedintele Fundaţiei Ronald S. Lauder România şi al Complexului Educaţional Lauder-Reut, şi dr. Remus Borza.

Seara a început cu un spectacol „Children talent Show“ susţinut de  copiii de la Lauder-Reut şi un spectacol regizat de dna Alice Barb- Director Centrul Cultural "Casa Artelor" Sector 3. În cadrul Galei au fost premiaţi elevii olimpici naţionali ai Complexului Educaţional Lauder-Reut.  

La eveniment au participat personalităţi din Israel, numeroşi ambasadori europeni, dar şi oficialităţi din România. Printre invitaţi s-a aflat şi Zvi Herman Bercovici, medicul oficial şi consilierul personal al premierului israelian Benjamin Netanyahu

Fondurile obţinute în cadrul Galei Lauder sunt destinate educaţiei de calitate  la Complexul Educaţional Lauder-Reut.

Cine este Fundaţia Ronald S. Lauder

Fundaţia internaţională Ronald S. Lauder, cu sediul central în New York -S.U.A. şi Budapesta-Ungaria, avînd filiale în întrega Europă Centrală şi de Est, patronează activitatea celor peste 50 de unităţi de învăţământ particular şi centre educaţionale, pe care le-a înfiinţat în 13  ţări din regiune.

În România, Fundaţia a înfiinţat, în anul 1997, Complexul Educaţional Multicultural “Lauder-Reut”, care găzduieşte în prezent peste 350 de elevi şi cuprinde o  grădiniţă, şcoală primară şi gimnaziu şi liceu, cu predare în limba engleză, acreditate de Ministerul Educaţiei.

Lauder-Reut este singura şcoală cu promovabilitate de 100% la examenul de bacalaureat cu rezultate deosebite  şi  cu un procentul impresionant de elevi olimpici  şi câştigători în competiţii şcolare şi extraşcolare.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite