Trei persoane din Arad şi Timişoara sunt urmărite penal pentru evaziune fiscală. Prejudiciul depăşeşte 1,9 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane din Arad şi Timişoara sunt urmărite penal pentru evaziune fiscală      FOTO Adevărul
Trei persoane din Arad şi Timişoara sunt urmărite penal pentru evaziune fiscală      FOTO Adevărul

Trei persoane din Arad şi Timişoara sunt urmărite penal pentru evaziune fiscală, fiind suspectate că au vândut produse alimentare fără a înregistra veniturile în contabilitate. Valoarea prejudiciului depăşeşte 1,9 milioane de lei. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Timiş, Parchetul Tribunalului Timiş a dispus începerea urmăririi penale în cazul a doi tineri din Arad, în vârstă de 27 şi 28 de ani, şi a unei persoane de 30 de ani din Timişoara, pentru evaziune fiscală.

„Astfel, în perioada octombrie 2010 - decembrie 2011 arădenii au livrat produse alimentare (zahăr şi ulei) către diferite societăţi comerciale, în numele societăţii administrate de unul dintre ei, fără ca veniturile să fie înregistrate în evidenţa contabilă a firmei. Ca urmare, timişoreanul, care era administrator al acelei firme, a cauzat un prejudiciu de 1.921.392 lei bugetului de stat“, precizează reprezentanţii Poliţiei Timiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite