Drept la replică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Super Bingo Metropolis
Super Bingo Metropolis

Firma care operează jocul Super Bingo Metropolis, Metropolis Bets SRL Bistriţa, a remis redacţiei un drept la replică referitor la articolul “De ce pierde Fiscul la Bingo tot timpul”.

Reprezentanţii Metropolis Bets precizează că datoriile pe care le-ar fi avut către Fisc şi care erau menţionate pe site-ul ANAF fuseseră plătite încă din octombrie 2013. În acest scop, Metropolis Bets ne-a transmis un certificat fiscal, obţinut după publicarea articolului, în care se arată că firma nu are datorii la bugetele publice.

În legătură cu faptul că, la data documentării noastre, datoriile încă figurau pe site, deşi acesta fusese actualizat la 30 decembrie 2013, firma precizează “societatea nu a solicitat actualizarea datelor după efectuarea plăţii (nefiind o chestiune obligatorie). “Urmare a informaţiilor solicitate de către ziarist, în data de 13 ianuarie 2014, am depus cerere de actualizare de date, în conformitate cu prevederile legislaţiei, urmând ca actualizarea să se facă în termen de 8 zile lucrătoare de la data depunerii cererii de actualizare”, se precizează în documentul Metropolis Bets.
În momentul de faţă, pe site-ul ANAF, firma Metropolis Bets nu mai figurează cu datorii către stat.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite