„Drama” lui Nuţu Cămătaru, în presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură DIICOT
Captură DIICOT

Drama Cămătarilor, deposedaţi de Garda de Mediu de animalele sălbatice pe care le ţineau în curte, suscită interesul presei internaţionale, care vorbeşte despre cei patru lei şi doi urşi ţinuţi de fraţii Balint în propria curte.

„Un gangster cunoscut ca Nuţu Cămătaru a fost pus sub acuzare deoarece conduce un grup infracţional (..), dar se pare că publicul (n.r. - cel român) este mult mai interesat de animalele lui de companie: patru lei şi doi urşi”, notează Associated Press.

Jurnaliştii americani spun că, potrivit unor informaţii apărute în presă, însă neconfirmate de autorităţi, Nuţu Cămătaru, pe numele lui real Ion Balint, folosea leii ca să-şi intimideze rivalii şi victimele.

Marius Vlad, ginerele lui Ion Balint, a declarat miercuri pentru AP că „multe neadevăruri au apărut în presă”, făcând referire la zvonurile privind existenţa unei camere de tortură.

Ferma unde Balint îşi ţinea animalele este localizată în cel mai sărac cartier din Bucureşti, notează AP.  Vecinii au declarat că nu sunt deranjaţi de sunetele făcute de animalele lui Nuţu Cămătaru.

Associated Press spune că comisarul Gărzii de Mediu Mircea Pupaza a declarat că Balint nu avea documentaţie pentru animalele pe care le ţinea ilegal de 10 ani la ferma lui din Ferentari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite