Directorul firmei care deţinea autocarul tragediei din Muntenegru: „Inspecţiile tehnice erau la zi“. Societatea a fost înfiinţată în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Grigore, directorul firmei Gregory Tour Holiday SRL, cea care a asigurat transportul în Muntenegru, a declarat, luni dimineaţă, că autocarul avea inspecţiile tehnice la zi, iar şoferii au respectat timpii de oprire, adică la fiecare trei ore.

Directorul Gregory Tour a venit luni dimineaţă la sediul firmei, din Bucureşti, şi a făcut câteva declaraţii cu privire la tragicul accident care s-a petrecut ieri în Muntenegru. Autocarul aparţinea firmei Gregory Tour Holiday. „Autocarul avea inspecţiile tehnice la zi, iar şoferii au respectat timpii de oprire“, a declarat scurt Ştefan Grigore. Acesta a mai spus că nu poate oferi detalii despre cauzele accidentului, deoarece se desfăşoară o anchetă în acest sens.

Gregory Tour Holiday, o firmă înfiinţată în urmă cu mai puţin de doi ani

Compania Gregory Tour Holiday, deţinută de Viorica Ioana Grigore (42 de ani), născută în Braşov, a fost înfiinţată la 15 noiembrie 2011, cu mai puţin de doi ani în urmă. Potrivit datelor Registrului Comerţului, administratorul companiei este Mihaela Iuliana Grigore.
În 2011, într-o lună şi jumătate de activitate, Gregory Tour Holiday a înregistrat un profit de 943 de lei şi o cifră de afaceri de 39.257 de lei, potrivit datelor de pe portalul Ministerului Finanţelor. Pe site nu este menţionat numărul de angajaţi ai companiei.

Soţii Iuliana Mihaela şi Ştefan Grigore deţin şi firma Gregory Tour Serv, cu afaceri de 5,7 milioane de lei  (1,3 mililioane de euro) şi pierderi de 515.000 de lei (circa 119.000 de euro) în 2011, la un număr de opt angajaţi, potrivit datelor de pe portalul Finanţelor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite