Despăgubiri-record pentru un român beat, lovit de o maşină: Peste un milion de euro şi pensie pe viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, românul a primit despăgubiri de peste un milion de euro FOTO gazetaromaneasca.com
În urma accidentului, românul a primit despăgubiri de peste un milion de euro FOTO gazetaromaneasca.com

Un tribunal italian a acordat despăgubiri-record în cazul unui accident rutier produs în urmă cu 5 ani, care a avut ca victimă un român de 38 de ani. Deşi românul se afla pe stradă, conform declaraţiilor date de carabinieri şi ulterioarelor analize, în comă alcoolică, judecătorul a stabilit că vinovat de accident este şoferul maşinii.

Accidentul a avut loc în data de 23 ianuarie 2012, în jurul orei 22.30, în localitatea Sant-Angelo Romano. Românul C.T., în vârstă de 38 de ani la acea dată, se angajase să treacă strada deşi în acea zonă nu exista o trecere de pietoni. A fost lovit de o maşină Renault, condusă de o femeie, care l-a luat în plin pe parbriz, apoi l-a aruncat pe asfalt, relatează gazetaromaneasca.com.

Carabinierii ajunşi la faţa locului au stabilit că vina este în totalitate a conducătorului auto deşi victima, aflată într-o stare avansată de ebrietate, a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fără marcaje de trecere de pietoni.

În urma accidentului, românul a suferit leziuni foarte grave care au cauzat invaliditate permanentă (70%) pentru 360 de zile.

Cazul său a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reuşit după 5 ani să obţină din partea societăţii de asigurări (Vittoria Assigurazioni SpA) despăgubiri în valoare de peste un milion de euro, plus o pensie permanentă de 800 euro pe lună.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite