C.V. Tudor, europarlamentar: „Există asemănări între cutremurele din Galaţi şi distrugerea cetăţilor Sodoma şi Gomora”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
C.V. Tudor citează adesea din Războiul Geofizic, lucrare scrisă de celebrul ufolog român Emil Străinu
C.V. Tudor citează adesea din Războiul Geofizic, lucrare scrisă de celebrul ufolog român Emil Străinu

Corneliu Vadim Tudor explică, prin „deducţii logice” de ce cutremurele din judeţul Galaţi seamănă cu povestea biblică a distrugerii cetăţilor Sodoma şi Gomora.

În ultimul număr al revistei „România Mare”, C.V. Tudor a scris un articol în care lămureşte problema celor peste 260 de cutremure care au avut loc în ultima lună în judeţul Galaţi. Europarlamentarul s-a folosit de argumente din Biblie şi Coran, din operele lui Strabon şi Ptolemeu (geografi din Grecia antică) şi de ideile năstruşnice ale lui Erich von Däniken (elveţian, scriitor contemporan de lucrări controversate despre existenţa extratereştrilor şi, totodată, manager de hotel condamnat pentru fraude fiscale).

“Dacă ar fi ştiut carte, politicienii şi seismologii români ar fi fost şocaţi de numeroasele asemănări existente între fenomenele inexplicabile din judeţul Galaţi şi catastrofa care a lovit, în Mileniul II î.Chr., cetăţile Sodoma şi Gomora” îşi începe Corneliu Vadim Tudor argumentaţia. El amestecă apoi sursele mai sus menţionate într-un eseu apocaliptic, pentru a concluziona că seismele în lanţ care se produc în judeţul Galaţi “ar putea reprezenta, în opinia mea, doar începutul unor prefaceri mai ample şi de durată”.

C.V. Tudor, doctor în istorie, spune că este interesat de cutremure de peste 40 de ani: “În 1974 am tradus şi am publicat un amplu studiu despre celebra carte a lui Immanuel Velikovsky (n.r. – fizician de origine rusă, care susţine că Pământul a intrat, mai demult, în coliziuni cu planetele Marte şi Venus), referitoare la coada unui corp ceresc, care, acum 3.200 de ani, a şters Pămîntul. Aşadar: prudenţă şi calm, înţelepciune şi eficienţă!”, încheie Tribunul.

Corneliu Vadim Tudor a fost senator din partea Partidului România Mare între 1992 şi 2008. Anul acesta el a fost exclus din PRM. În anul 2000 a fost aproape să devină preşedintele României, fiind învins la balotaj de Ion Iliescu. Din 2009, Tribunul ne reprezintă la Bruxelles, fiind unul dintre cei 32 de europarlamentari ai României. În cadrul acestui for el este membru în comisia pentru cultură şi educaţie.

Ideile principale din ultimul eseu al lui Corneliu Vadim Tudor, intitulat “Există multe asemănări între fenomenele inexplicabile din judeţul Galaţi şi distrugerea cetăţilor antice Sodoma şi Gomora”

facsimil

Biblia: Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul. Şi a stricat cetăţile acestea, toate împrejurimile lor, pe toţi locuitorii cetăţilor şi toate plantele ţinutului aceluia.

Strabon: Lacul a ieşit din matca lui ca urmare a unui cutremur puternic şi a aruncat bitum topit, amestecat cu apă sulfuroasă, în timp ce focul ţâşnea în sus şi flăcările înghiţeau stîncile. Oraşele s-au afundat, parţial, în sol, fiind abandonate de locuitorii lor, cuprinşi de panică.

Coran: Dezastrul a răscolit oraşele distruse, care au fost înghiţite de adîncuri.

Erich von Däniken: Marea Moartă s-ar fi format, parţial, ca urmare a prăbuşirii «grabenului est-african». Scoarţa terestră s-a afundat de la Lacul Nyassa pînă în Siria, dînd naştere la numeroşi vulcani, marilor Lacuri africane, Mării Roşii, Mării Moarte, Lacului Genesareth, denumit şi Tiberiada. Prăbuşirea a fost, evident, de natură seismică, cutremurul fiind, fără îndoială, cel care a distrus Sodoma şi Gomora. (…) Deasupra Sodomei n-a căzut o «ploaie» de foc şi sulf; din faliile scoarţei terestre au ţîşnit tot felul de gaze, care s-au aprins, în contact cu aerul, de unde focul şi fumul care au acoperit întreaga regiune.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite