UPDATE Consulul onorific al Bulgariei, implicat într-un accident grav pe DN5. Medic: „Pentru moment, este cooperant şi conştient”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un oficial bulgar a fost implicat într-un accident rutier
Un oficial bulgar a fost implicat într-un accident rutier

Accident grav, în care a fost implicată maşina consulul onorific al Bulgariei. Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 5, în apropiere de Giurgiu.

UPTATE Potrivit medicilor, oficialul bulgar are, între altele, un hematom epicranion fronto-temporal şi contuzie toracoabdominală, medicii urmând să stabilească dacă este necesară internarea. 

Maşina în care se afla consulul s-a răsturnat pe DN5, în zona localităţii Adunaţii Copăceni. Consulul bulgar a fost transportat de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Bagdasar Arseni din Capitală.

„Consulul Bulgariei, Rusev Rosen, este in Unitatea de Primiri Urgenţe de la noi. Pentru moment este cooperant şi conştient”, au precizat surse medicale. 

Rusev Rosen urmează să fie supus unor investigaţii medicale amănunţite, au completat oficialii.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, originar din localitatea Silistra, se deplasa spre casă în momentul în care s-a răsturnat cu maşina într-o curbă, fiind singur în autoturism. Cel mai probabil, el a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, au declarat pentru News.ro reprezentanţi ai Poliţiei Giurgiu.

Ştire în curs de actualizare

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite