Bărbatul care a ameninţat cu pistolul un şofer bucureştean a fost arestat. Acesta bănuia că victima este amantul soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a ameninţat cu arma un şofer, pe Calea Rahovei, a fost reţinut
Bărbatul care a ameninţat cu arma un şofer, pe Calea Rahovei, a fost reţinut

Şoferul care a fost la un pas să împuşte un alt conducător auto, cu o armă cu glonţ, pe Calea Rahovei, după ce aceştia s-au şicanat în trafic a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

UPDATE 17.16: Bărbatul în vârstă de 41 de ani care, luni, în Bucureşti, a lovit un autoturism care se deplasa pe Şoseaua Alexandriei spre Calea Rahovei şi a ameninţat apoi şoferul cu un pistol cu glonţ deţinut ilegal a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Conform unor surse, bărbatul se numeşte Ionică Nicolae şi l-a atacat pe şoferul respectiv din gelozie, în condiţiile în care bănuia că acesta este amantul soţiei sale.

Conform surselor citate, Nicolae este în proces de divorţ, iar soţia lui, ştiind că este agresiv, a încheiat un contract cu o firmă de pază, care i-a pus la dispoziţie un bodyguard.

Pentru că a bănuit că bodyguardul este amantul nevestei sale, Ionică Nicolae ar fi decis să-l atace pe acesta cu un pistol cu glonţ şi un cuţit.

Ionică Nicolae a fost prezentat, marţi, magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5, care au eliberat, pe numele său, un mandat de arestare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Potrivit oamenilor legii din cadrul Poliţiei Capitalei, atacatorul, în vârstă de 41 de ani, a accelerat şi a lovit maşina victimei, după care a coborât din autoturismul său şi l-a ameninţat cu pistolul pe celălalt bărbat implicat în accident.

În zonă se afla un echipaj al Jandarmeriei, care a intervenit, l-a imobilizat pe atacator şi l-a predat poliţiei.

„După o şicanare în trafic, unul dintre conducătorii celor două autoturisme implicate a coborât şi a scos un pistol pe care l-a îndreptat către celălalt conducător auto. Din fericire, un echipaj de jandarmi se afla în zonă şi a intervenit rapid, imobilizând persoana care avea asupra sa arma. Aceasta a fost condusă la secţie pentru continuarea verificărilor. Din primele date pe care le avem, pistolul era o armă cu glonţ, iar posesorul lui nu deţinea permis”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au mai găsit în maşina suspectului un cuţit şi o rangă, toate trei armele fiind deţinute ilegal.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Capitalei continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cu suspectul în stare de reţinere.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite