Condamnarea lui Voiculescu i-a încăierat pe Şerban Huidu şi Olguţa Vasilescu. „Diferenţa între înfăţişarea dumneavoastră şi gândire este imensă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olguta Vasilescu si Serban Huidu
Olguta Vasilescu si Serban Huidu

Condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare cu executare a stârnit un scandal neaşteptat între fosta vedetă de televiziune Şerban Huidu şi Olguţa Vasilescu, membră PSD şi primarul Craiovei.

Imediat după aflarea deciziei luate de Curtea de Apel Bucureşti, Olguţa Vasilescu a postat pe Facebook un mesaj în care îi lua apărarea lui Dan Voiculescu. Aceasta făcea apel la cazul Şerban Huidu, care a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă după ce, în 2011, a provocat un accident de maşină soldat cu trei morţi.

“Pe cine a omorât Voiculescu de a luat 10 ani cu executare? Huidu a omorât un om şi a luat 3 cu suspendare!”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Şerban Hudiu i-a răspuns, pe blogul personal, cu un text în care o ironizează pe membra PSD, acuzând-o că îi lipsesc cunoştinţele elementare de drept.

“Din păcate diferenţa între înfăţişarea dumneavoastră - cea a unei femei frumoase - şi gândire este imensă. Am să încerc să vă fac să înţelegeţi de ce sunt mai periculoase evaziunea şi spălarea de bani decât un accident, fie el şi din culpă. În America şi nu numai acolo, evaziunea fiscală şi spălarea de bani sunt considerate crimă cu premeditare, nu accident. Pentru că cel învinuit se socoteşte că din proprie voinţă, deci nu accidental, a furat statul de bani, bani cu care se puteau ridica de exemplu spitale unde să se salveze vieţi! Justiţia pedepseşte premeditarea, actul voit, asta nu înţelege cineva care are lacune la capitolul cunoştinţe elementare de drept!”, a scris Şerban Huidu pe blog.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Dan Voiculescu, primul în topul foştilor demnitari condamnaţi la închisoare

Dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Sediile Antena 3 şi Grivco, confiscate

Dan Voiculescu (67 de ani) a ajuns la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare. De asemenea, şi ceilalţi condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „ICA” au fost duşi în arest. Curtea de Apel Bucureşti a dat, vineri, sentinţa definitivă în acest caz. Cu această ocazie, judecătorii au decis să-i confişte lui Dan Voiculescu mai multe terenuri, dar şi imobilul în care se află postul Antena 3.

Sentinţă definitivă în dosarul „ICA”. Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare cu executare

Omul de 

AFACERI

image

 Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv la 10 ani de închisoare în dosarul „ICA” în care era acuzat de spălare de 

BANI

image

. Magistraţii au decis respingerea cererii de schimbare a încadrării juridice în cazul omului de 

AFACERI

image

.

Cine este Dan Voiculescu. Cum s-a împărţit între politică şi afaceri unul dintre cei mai bogaţi români

Dan Voiculescu, fondatorul Partidul Conservator (Partidul Umanist Român în 1992), este un personaj controversat, care şi-a împărţit activitatea între 

AFACERI

image

 şi lumea politică. A fost ales senator în trei legislaturi, iar în 2013 a renunţat la viaţa politică dându-şi demisia din Parlament.

Averea familiei Voiculescu este de 120 de milioane de euro. Din declaraţia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase

Averea familiei lui Dan Voiculescu, care a primit astăzi sentinţa în dosarul ICA, este estimată la 120 de milioane de 

EURO

image

 şi ocupă locul 24 în clasamentul „Forbes 500 Miliardari“, publicat în toamna anului trecut. Potrivit declaraţiei de avere însă, Voiculescu este un fost senator, cu o pensie lunară de 2.700 de lei, dar cu sume importante în conturi.

Ce rămâne în urma lui Dan Voiculescu: trei secvenţe de la arestarea unui mogul media

Printre jurnaliştii prezenţi la intrarea în clădirea unde se predase Dan Voiculescu, au fost şi câţiva dintre angajaţii săi. Pentru aceştia, 8 august 2014 va rămâne în istoriile personale ca o zi extrem de confuză.

Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afară din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu

Un fost expert al DNA, dat afară pentru grave abateri disciplinare a sărit în apărarea lui Dan Voiculescu în studiourile Antena 3. Dumitru Gheorgiu a fost demis din Direcţia Naţională Anticorupţie pentru că divulga date secrete din dosare mediului politic, îşi urmărea colegii şi îi înregistra pe ascuns.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite