Bătaie cu furcile în localitatea constănţeană Aliman. Un tânăr a fost împuşcat în picioare de un poliţist care intervenise pentru aplanarea conflictului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci tineri au ajuns la spital, duminică seara, după ce s-au luat la bătaie cu furcile, pe stradă, între localităţile constănţene Vlahi şi Aliman. Unul dintre ei a fost împuşcat în picioare de un poliţist care intervenise pentru aplanarea scandalului. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.


Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, duminică seară în localitatea constănţeană Aliman a izbucnit un scandal între două grupuri de persoane, din cauza unei căruţe furate.

Un bărbat de 42 de ani a reclamat că a fost agresat, fiind rănit cu o coasă de un tânăr din localitatea Vlahi care îi furase o căruţă.

Scandal între mai multe persoane pentru o căruţă furată

Poliţiştii au plecat pe urma suspecţilor, iar pe un drum judeţean dintre localităţile Vlahi şi Aliman i-au găsit pe aceştia în timp ce se băteau cu un alt grup de tineri care se întorceau cu o maşină după ce petrecuseră ziua de Paşte la o pădure din apropiere.

În altercaţie un tânăr a fost înjunghiat şi a ajuns la Spitalul din Cernavodă, alături de alte trei persoane cate au fost lovite în timpul scandalului.

În sprijinul echipajului de poliţie au sosit mai mulţi poliţişti de la Secţia 6 Rurală Cernavodă şi de la Poliţia Cernavodă, iar pentru aplanarea conflictului unul dintre agenţi a tras mai multe focuri de armă, rănind un tânăr.

„Pentru aplanarea scandalului, având în vedere că situaţia o impunea, unul din poliţişti a folosit, în mod justificat, armamentul din dotare, trăgând cinci focuri de armă, trei de avertisment şi două în direcţia unui tânăr care a ameninţat echipajul de poliţie cu o coasă, agresorul fiind rănit în zona piciorelor“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Gelu Manolescu, citat de Mediafax.

Cazul a fost preluat procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, pe parcursul investigaţiilor fiind identificaţi şi tinerii care au generat scandalul.

Cei doi, unul în vârstă de 16 ani, iar celălalt de 23 de ani, ambii din localitatea Vlahi, sunt cercetaţi pentru furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, vătămare corporală şi port ilegal de armă albă în locuri publice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite