Bărbatul care şi-a ucis soţia româncă şi cei doi copii în Franţa s-a predat poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima, Tunde Keri, era însărcinată FOTO
Victima, Tunde Keri, era însărcinată FOTO

Cetăţeanul moldovean suspectat că şi-a ucis soţia însărcinată şi cei doi copii, vineri seara, la Perreux-sur-marne, în Franţa, s-a predat luni la comisariatul din Forbach, au anunţat marţi surse apropiate anchetei, precizând că femeia este româncă, relatează Le Nouvel Observateur în ediţia online.

Suspectul, un cetăţean moldovean în vârstă de 37 de ani, era căutat de anchetatori după descoperirea cadavrelor vineri seara, la domiciliul familiei. Femeia şi cei doi băieţi, în vârstă de 18 luni şi respectiv cinci ani, au fost înjunghiaţi.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv după ce s-a predat, luni seara. Anchetatorii brigăzii criminalistice a poliţiei judiciare pariziene, responsabilă cu ancheta, "au venit să-l ia în cursul nopţii pentru a-l aduce" la sediul direcţiei, a precizat sursa citată.

Cumnatul femeii în vârstă de 36 de ani, care era însărcinată în şapte luni, a descoperit cadavrele vineri seara, într-o baltă de sânge. Victima este născută în România, a precizat Parchetul, după ce cumnatul său şi vecinii au prezentat-o drept „o unguroaică pe nume Tina“.

Cumnatul femeii, care locuia în acelaşi apartament din Perreux-sur-Marne, s-a întors de la muncă vineri seara, în jurul orei 18.00 (19.00, ora României), şi a găsit uşa încuiată. După ce a aşteptat şi a luat cina la vecini, în jurul orei 23.30 (00.30, ora României) a decis să intre în casă cu ajutorul unei scări şi atunci a descoperit cadavrele.

Un cuţit a fost găsit la locul crimelor, iar poliţia franceză cercetează ipoteza unei drame familiale.

Cel care a făcut macabra descoperire este cumnatul femeii.

Criminatul le-a tăiat gâtul. Tunde fusese lovită de mai multe ori cu cuţitul, unele lovituri fiind aplicate în burtă. „Pentru că femeia era însărcinată în luna a şaptea, iniţial cumnatul şi-a zis ca poate s-or fi dus la spital. Abia seara târziu a început să se îngrijoreze că nu răspundeau“, a declarat poliţistul Luc Poignant, pentru BFMTV.com.

Gravida ucisa in franta. Sebastian Balan alaturi de cei doi copii

Pe aceeaşi temă:

O orădeancă însărcinată în şapte luni şi copiii ei, ucişi cu bestialitate în Franţa. Principalul suspect este soţul femeii

Fostul director al Direcţiei Generale Politici Industriale şi Mediul de Afaceri, arestat pentru 30 de zile

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite