Focuri de armă în centrul Capitalei. Poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru a prinde un şofer care a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focuri de armă în centrul Capitalei. Poliţiştii bucureşteni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru prinderea unui tânăr de 20 de ani din Capitală care a lovit cu maşina o femeie de 62 de ani ce se afla pe trotuar. Potrivit oficialilor din Poliţie, oamenii legii au tras un glonţ în plan vertical pentru a-l prinde pe şoferul fugar.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00 pe Bulevardul Theodor Pallady.

Potrivit primelor cercetări, şoferul, care era cercetat într-un dosar şi se ascundea de poliţie, s-a speriat în momentul în care a văzut un echipaj cu girofarul pornit şi a accelerat brusc încercând să fugă.

Agenţii de poliţie care de fapt se duceau la locul unui accident anunţat prin 112 au plecat în urmărirea maşinii, un Volvo S60. Speriat şoferul s-a grăbit şi mai tare să dispară, a virat la dreapta, însă a scăpat maşina de sub control şi a lovit o femeie aflată pe trotuar, intrând apoi într-un chioşc de ziare.

„Când au văzut atitudinea tânărului, poliţiştii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă şi l-au urmărit. După aproximativ 200 de metri, acesta a pierdut controlul volanului şi a lovit uşor o femeie de 62 de ani, după care a intrat într-un chioşc de ziare”, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Ulterior, bărbatul a coborât din autoturism şi a fugit, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment.Fugarul s-a oprit când a auzit focul, fiind imediat imobilizat de agenţii de poliţie.

Tânărul de 20 de ani era cercetat penal într-un dosar şi avea interdicţie de a părăsi Bucureştiul, iar maşina pe care o conducea nu avea asigurare. El este acum reţinut şi se fac verificări pentru a stabili dacă mai sunt şi alte date care trebuie elucidate. Rezultatul alcooltestului a fost negativ. 

Femeia rănită se află acum la spitalul Bagdasar şi starea ei este stabilă. Ea a suferit răni uşoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite