Şase persoane acuzate de răpirea unui român au fost arestate la Napoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut mai multe arestări în cazul românului răpit din oraşul Napoli
Poliţiştii au făcut mai multe arestări în cazul românului răpit din oraşul Napoli

Şase membri ai unui clan din cadrul organizaţiei infracţionale Camorra acuzaţi, între altele, de răpirea unui imigrant român, au fost arestaţi în oraşul italian Napoli, informează site-ul agenţiei Adnkronos.

Cei şase suspecţi sunt membri ai Clanului Veneruso, parte a organizaţiei Camorra şi activ în zona oraşului Napoli.

Procurorii Direcţiei locale antimafia au cerut arestarea preventivă a şase membri al Clanului Veneruso acuzaţi de sechestrare de persoană, agresiune şi extorsiune. Tribunalul din Napoli a admis cererea de arestare a celor şase, iar mandatele au fost puse în aplicare sâmbătă dimineaţă.

Doi dintre suspecţi sunt acuzaţi că i-ar fi cerut o taxă de protecţie unui om de afaceri din Napoli. Ulterior, cei doi, împreună cu patru complici, l-au răpit pe un imigrant român pentru a-l pedepsi pentru furt de carburant de la firme din provincie. Se pare că răpirea şi pedepsirea românului a fost cerută de oameni de afaceri din provincia Napoli.

Românul a fost bătut şi eliberat după câteva zile. În cursul operaţiunii de arestare a suspecţilor, la domiciliile acestora au fost găsite substanţe explozive, arme de foc şi droguri.

 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite