170 de persoane dispărute sau date în urmărire, depistate în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

170 de persoane semnalate ca fiind dispărute sau date în urmărire la nivel naţional, dintre care 53 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână, a anunţat sâmbătă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În perioada 14-20 noiembrie, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat 103 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care sunt 74 de minori, se arată într-un comunicat de la IGPR.

Minorii găsiţi au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

În acelaşi interval, poliţiştii aumai găsit şi 67 de persoane date în urmărire la nivel naţional, dintre care 53 aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, cinci aveau mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor trei erau emise mandate europene de arestare. 

Totodată, au mai fost depistate patru persoane care figurau ca având emise pe numele lor sentinţe de internare într-o unitate spitalicească, dar şi doi evadaţi, mai arată oamenii legii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite