VIDEO Un bărbat a fost înjunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de un necunoscut, vineri noapte, în Centrul Vechi al Capitalei.

Bărbatul a fost înjunghiat în prezenţa a numeroase persoane, în jurul orei 3.30, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în zonă. În imagini se poate vedea atât momentul producerii agresiunii, cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

Agresiunea ar fi pornit după ce victima a intrat în vorbă cu trei fete, moment în care a fost atacat cu un cuţit de bărbaţii care le însoţeau. Bărbatul rănit a fost transportată de urgenţă la spital.

La locul faptei s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cercetările fiindt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Cei care recunosc agresorii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112. 

Bărbat bătut şi înjunghiat în Centrul Vechi din Bucureşti

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite