VIDEO ŞOCANT Un maidanez a fost bătut crunt, în Capitală. Vier Pfoten a depus plângere penală împotriva agresorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa a fost adoptată astăzi FOTO Arhiva Adevărul
Căţeluşa a fost adoptată astăzi FOTO Arhiva Adevărul

Reprezentanţii Vier Pfoten au anunţat că au depus plângere penala împotriva mai multor tineri care s-au filmat în timp ce loveau cu bestialitate un maidanez de pe străzile Capitalei. Filmuleţul a fost postat, joi, pe Facebook, atunci când l-au văzut şi reprezentanţii ONG-ului.

Filmarea este făcută în Bucureşti, în cartierul Militari, la intrarea într-un bloc, acolo unde un maidanez alb se odihneşte. Mai mulţi tineri nervoşi  încep să lovească cu picioarele animalul fără stăpân.

Agresorii se încurajează reciproc, iar un adolescent loveşte în repetate rânduri maidanezul speriat, care încearcă să se apere fără succes.

Fetiţa, aşa cum se numeşte căţeluşa bătută, a fost adoptată, vineri, de un locatar al blocului în faţa căruia a fost lovită cu bestialitate. Kuki Bărbuceanu, reprezentan Vier Photen, a declarat, pentru adevarul.ro, că ONG-ul a depus plângere penală împotriva agresorilor.

Imagini în care un maidanez este bătut cu bestialitate în Capitală

Pe aceeaşi temă:

IMAGINI TULBURĂTOARE Căţeluşa desfigurată va fi adoptată de un reprezentant Vier Pfoten: „Nu vrem să se facă bani cu ea“

Căţeluşa fără bot a ajuns în Adăpostul „Speranţa“. Oameni din toate colţurile lumii vor să o adopte

IMAGINI ŞOCANTE Povestea căţeluşei care a rămas fără bot. Un maidanez a fost mutiliat de un bucureştean furios

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite