O femeie a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Costin Georgian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a petrecut în staţia Costin Georgian. FOTO: Arhivă
Incidentul s-a petrecut în staţia Costin Georgian. FOTO: Arhivă

O femeie în vârstă de 45 de ani a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului în staţia Costin Georgian din Capitală. Circulaţia a fost oprită pe sensul pe care s-a petrecut accidentul.

UPDATE 16.48: Reprezentanţii Metrorex au precizat, într-un comunicat, că femeia a sărit în faţa trenului în jurul orei 13.45, în staţia Costin Georgian, pe firul 2, iar circulaţia trenurilor s-a reluat la ora 15.10.

UPDATE 14.47: Au fost aduse utilaje speciale, de descarcerare grea, care au ridicat trenul pentru a putea fi scoas trupul femeii de sub roţile metroului. La faţa locului se află şi poliţişti care anchetează condiţiile în care victima a ajuns în faţa metroului. Pentru moment nu este cert dacă s-a aruncat sau dacă a fost împinsă.

UPDATE 14.45: Circulaţia a fost oprită pe sensul dinspre Republica spre Dristor II, şi se desfăşoară normal în celălalt sens.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au trimis la faţa locului două echipaje de prim-ajutor şi unul de descarcerare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite