Studenţi ameninţaţi cu arma în faţa căminului UNATC, de un bărbat care i-a acuzat că fac gălăgie. Agresorul a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
studenti amenintati cu pistolul camin unatc

Un bărbat a ameninţat cu un pistol mai mulţi studenţi în faţa căminului UNATC din cartierul bucureştean Vitan, supărat că aceştia făceau gălăgie noaptea. Poliţiştiil-au reţinut pe agresor pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

UPDATE 18.08  Poliţiştii au emis un mandat de reţinere pentru bărbatul care a ameninţat, vineri seară, cu arma mai mulţi studenţi în faţa unui cămin din Capitală. Sâmbătă dimineaţă suspectul s-a predat la poliţie si a fost audiat vreme de opt ore. Are 32 de ani şi locuieşte peste drum de căminul studenţesc. Arma pe care a folosit-o nu este letală şi pentru deţinerea ei nu este nevoie de autorizaţie, potrivit Digi24.

„Bărbatul susţine că pe fondul unei situaţii de agitaţie creată de tinerii din faţa căminului, a coborât la ei pentru a le spune să se liniştească, moment în care situaţia a degenerat, s-au lovit între ei, iar el a scos un pistol care s-a dovedit a fi de tip Airsoft. El susţine ca a venit cu el descarcăt. Studenţii au depus plângere pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe şi de asemenea se mai fac şi verificări pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei şi pentru tulburarea ordinii şi linistii publice”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

UPDATE 12.00 - Bărbatul care a ameninţat un grup de studenţi cu un pistol a fost identificat şi este audiat la această oră de poliţiştii de la Secţia 10, potrivit Digi24.

Bărbatul s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, la secţia de poliţie, unde a predat şi arma, un pistol cu bile, a declarat pentru Agerpes purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Agresorul are 32 de ani şi locuieşte într-un bloc de lângă căminul studenţilor UNATC. Arma pe care a folosit-o este una de tip Airsoft, neletala, pentru care nu este nevoie de autorizaţie.

Poliţiştii îl cercetează pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

________________________________

Incidentul s-a petrecut joi seară, în apropierea miezului nopţii, şi a fost surprins pe camerele de supraveghere ale căminului. Imaginile îl arată pe bărbat îndreptându-se spre grupul de studenţi cu un pistol, lovindu-l pe unul dintre ei cu arma înainte de a fi lovit la rândul său.

Motivul agresorului ar fi fost că studenţii fac prea multă gălăgie în faţa imobilului.

Studenţii au depus astăzi o plângere la secţia de poliţie nr.10 a Capitalei, care fac cercetări în legătură cu nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi pentru lovire şi alte violenţe. Agresorul nu a fost identificat până în momentul de faţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite