Strada surpată din comuna Chiajna, capcană pentru mai multe maşini FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strada s-ar fi surpat în cursul nopţii Foto: Cornel Zainea/ Facebook
Strada s-ar fi surpat în cursul nopţii Foto: Cornel Zainea/ Facebook

Strada din Chiajna, judeţul Ilfov, care s-a surpat în cursul nopţii a devenit o capcană pentru mai mulţi şoferi. Ploaia torenţială care continuă şi pe parcursul zilei face ca situaţia să fie şi mai dificilă, după ce mai mulţi şoferi au rămas cu autorurismele blocate în gropile pline de nămol.

Din cauza lucrărilor de mântuială, mai multe autoturisme, dar şi un TIR au rămas blocate în şanţul inundat, de pe strada Sergent Ilie Petre, Chiajna.

S-ar fi ajuns la această situaţie din cauză că, în urma lucrărilor făcute acum patru luni, strada nu a mai fost acoperită cu beton, ci cu pietriş şi nisip. Din cauza ploii, suprafaţa s-a tasat şi s-a surpat, iar şanţul creat a fost acoperit cu apă. Şoferii care au trecut pe acolo nu aveau cum să vadă capcana din trafic.

În imaginile distribuite pe reţelele de socializare mai multe persoane se poate vedea mai multe autovehicule au rămas blocate în nămol după ce strada Sergent Ilie Petre, s-a surpat.

„Acum Chiajna e celebră şi pentru străzile care se surpă, nu doar pentru groapa de gunoi şi defileurile de blocuri fără sfârşit”, scrie un internaut.

Scenele asemănătoare au fost filmate şi pe strada Orhideelor de reporterii Realitatea TV. Din cauza lipsei canalizări sau a fapatului că nu a făcut faţă volumlui foarte mare de apă, s-au format bălţi adânci, în care apa ajunge până la caroseriile maşinilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite