Se schimbă modul de verificare a titlurilor de călătorie RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a început o amplă campanie de control şi monitorizare, în ceea ce priveşte combaterea călătoriilor frauduroase.  În urma acesteia, reprezentanţii regiei spun că vor să poată oferi servicii de o mai bună calitate bucureştenilor.

Combaterea călătoriilor frauduloase şi monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu în obţinerea unor servicii de bună calitate, după cum au anunţat reprezentanţii RATB.

În prima etapă, începând de astăzi,  pe liniile de tramvai 14 şi 40 va fi iniţiat un proiect care vizează implementarea unei modalităţi noi de organizare a activităţii de control a titlurilor de călătorie.

Acesta presupune prezenţa unor reprezentanţi ai corpului de control al Regiei în fiecare vehicul, având rolul de a monitoriza fluxul de călători şi de a oferi informaţii privind validarea titlurilor de călătorie, precum şi verificarea acestora.

Persoanele care nu deţin titlu de transport valabil nu vor putea să-şi continue călătoria şi vor fi îndrumate către punctele de vânzare pentru achiziţionarea unui titlu de transport. De asemenea, acestora li se va prezenta şi opţiunea procurării unui abonament de o zi prin SMS. Proiectul va fi extins şi pe alte linii de transport public.

“Dorim să subliniem că pe baza datelor relevante privind numărul de călători transportaţi Regia va obţine informaţii reale şi utile, care să permită o analiză corectă a cererii de transport şi să ofere posibilitatea adaptării numărului de vehicule  la cererea înregistrată pe fiecare linie, zonă, interval orar”, au anunţat reprezentanţii RATB.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite