Se anunţă ninsori în Bucureşti: sectoarele 2, 3 şi 6, pregătite pentru acţiunile de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul sectorului 2 a făcut ultimele verificări ale utilajelor de deszăpezire. FOTO ps2.ro
Primarul sectorului 2 a făcut ultimele verificări ale utilajelor de deszăpezire. FOTO ps2.ro

Pentru că meteorologii anunţă temperaturi foarte scăzute în următoarele zile în Bucureşti, primarii de sectoare fac ultimele verificări ale utilajelor de deszăpezire. Edilii sectoarelor 2, 3 şi 6 se laudă că nu vor fi luaţi prin surprindere de ninsoare.

Prognoza meteo pentru următoarele zile în Capitală anunţă o răcire puternică a vremii, cu temperaturi neobişnuit de mici pentru luna noiembrie şi cu ninsoare slabă începând de miercuri. De aceea, autorităţile locale fac ultimele verificări pentru acţiunile de dezăpezire. 

Sectorul 2, gata de intervenţie

Primarul sectorului 2, Niculai Onţanu, a verificat, din nou, duminică, 24 noiembrie, cele 251 de utilaje de deszăpezire, forţa de muncă angrenată, stocurile de material antiderapant, precum şi cele 25 de utilaje cu care Administraţia Domeniului Public sector 2 va interveni pentru deszăpezirea obiectivelor sociale (grădiniţe, şcoli, spitale, policlinici, fabrici de pâine şi lapte, biserici).
       
Conducătorii auto i-au prezentat edilului zonele pe care le au repartizate pentru îndepărtarea zăpezii şi modul în care vor acţiona pentru asigurarea în bune condiţii a circulaţiei autovehiculelor.

S.C. Supercom S.A. are pregătite un număr de 126 de utilaje specifice de diferite dimensiuni care  vor fi folosite în funcţie de  lucrările de deszăpezire care se vor executa pentru îndepărtarea zăpezi, iar forţa de muncă angajată în programul de deszăpezire constă într-un număr de 764 de persoane.

De asemenea, în depozitele societăţii există 4.100 de tone de clorură de sodiu şi 1.000 de tone de clorură de calciu lichidă care vor fi împrăştiate pe toate arterele de circulaţie. Încă din seara aceasta, utilajele specializate de împrăştiere a materialul antiderapant vor fi pregătite în cele 7 zone de rampe şi pante din sectorul 2 (podurile de la Pipera, Complexul Europa, Şoseaua Fundeni, pasajele de la Bucur Obor, Piaţa Eudoxiu Hurmuzache şi Doamna Ghica, şi zona de intrare în Bucureşti de pe Şoseaua Pantelimon).

Reprezentanţii sectoarelor 3 şi 6 fac ultimele verificări

Şi în sectorul 3 şi 6 se fac astăzi ultimele pregătiri pentru iarnă. Primarul Robert Negoiţă verifică, la ora 16.00, utilajele de deszăpezire din parcul auto al S.C. Rosal Grup S.A, iar viceprimarul sectorului 6, Gabriel Petrea, va inspecta utilajele, lucrătorii şi stocurile de material antiderapant pregătite de S.C. Urban S.A., pentru a se asigura că toate sunt pregătite pentru intervenţie.

Pe aceeaşi temă:

Primăria Sectorului 6 anunţă pregătirile pentru sezonul rece

Cum se pregăteşte Primăria Sectorului 1 pentru deszăpezire

Cum s-au înarmat primarii de sector pentru venirea iernii. Piedone a găsit o soluţie originală pentru eficientizarea acţiunilor de deszăpezire

Primăria Sectorului 4 se pregăteşte pentru iarnă: Piedone s-a înarmat cu mii de tone de materiale antiderapante

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite