S-a redeschis Sun Sensations Club în Capitală: plajă cu nisip, concerte şi atracţii pe apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terasa are o plajă cu nisip FOTO Sun Sensations
Terasa are o plajă cu nisip FOTO Sun Sensations

Sun Plaza Shopping Center a dat, din nou, startul la distracţie, după ce a redeschis pentru al treilea an consecutiv cea mai mare terasă la înălţime din Capitală. Sun Sensations Club este alternativa urbană a divertismentului oferit de litoral, cu plajă, atracţii pe apă şi concerte.

Bucureştenii se pot bucura de noi distracţii în Capitală, după redeschiderea terasei din Sun Plaza. Luna aceasta, pe lângă serile tematice organizate pe terasă, Deep Central, Sore şi Ruby vor concerta pe 11, 18 şi 24 mai.

În interiorul clubului se găsesc o plajă cu nisip, şezlonguri, baldachine şi un beach bar care aminteşte de concediul petrecut la malul mării. Printre atracţiile promise de către organizatori se numără şi serile de stand-up comedy şi cele de karaoke. De asemenea, terasa Sun Sensations Beach Club va găzdui concerte, petreceri tematice şi diferite concursuri.

Începând din această lună, terasa Sun Sensations Beach Club va fi deschisă de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 1.00 dimineaţa, urmând ca din luna iunie să îşi deschidă porţile pentru public şi în timpul săptămânii, între orele 10.00-23.00, iar de vineri până duminică, de la 10.00 la 3.00 dimineaţa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite