Peste 500 de locuri de parcare gratuite pentru şoferii care nu conduc iarna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii din Sectorul 2 al Capitalei care decid ca în timpul iernii să nu circule cu autorismele persoanele, îşi pot lăsa maşinile, gratuit, în două parcări din sector cu o capacitate totală de 550 de locuri.

Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a anunţat, marţi, că şoferii care nu circulă cu maşinile personale pe timpul iernii le pot lăsa în două parcări care au o capacitate totală de 550 de locuri. Acest lucru este valabil până în prima zi a lunii martie.

Începând de astăzi, cei interesaţi au la dispoziţie 250 de locuri de parcare în incinta Hotelului Caro, de pe Bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164, iar alte 300 de locuri în incinta fostei S.C. Prodplast S.A., de pe strada Ziduri Moşi, numărul 23.

Singurele condiţii necesare pentru obţinerea unui loc de parcare sunt ca proprietarul autoturismului să prezinte actul de identitate, care să ateste că domiciliază pe raza Sectorului 2 şi să îşi lase maşina în parcare cel puţin o săptămână.

Pe aceeaşi temă:

FOTO Cum arată sectoarele Capitalei după viscol: trotuare înzăpezite, înghesuială în staţiile RATB şi poteci făcute cu lopata de bucureşteni

Elevii bucureşteni rămân şi mâine acasă. Cursurile universitare sunt suspendate până joi, inclusiv

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite