O nouă avarie la CET Grozăveşti. Bucureştenii din Sectorul 1 au căldură cu porţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza uneI avarii apărute la CET Grozăveşti, Electrocentrale Bucureşti a oprit furnizarea energiei termice de la această centrală către RADET, potrivit unui anunţ făcut de reprezentenţii regiei.

„Prin manevrele efectuate cu maximum de operativitate de către echipele RADET s-a reuşit extinderea zonelor de influenţă ale CET Grozăveşti din sectoarele 5 şi 6 prin alimentarea cu energie termică din CET-urile adiacente. Agentul termic se va livra la parametri scăzuţi consumatorilor din sectorul 1, racordaţi la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică, până la remedierea avariei“, anunţă RADET.

Elcen estimează că avaria va fi remediată până în această seară, la ora 19.00. În aceste condiţii, RADET va acţiona pentru revenirea la schema de funcţionare în regim de iarnă (adică va transporta şi distribui agent termic livrat de Elcen prin CET Grozăveşti la temperatură normală, de peste 80 de grade Celsius), operaţiune care se va finaliza în jurul orei 21.00. 

Pe aceeaşi temă: 

Bucureştenii din sectoarele 1, 2, 5 şi 6 au din nou apă caldă şi căldură. ELCEN a rezolvat avaria apărută la CET Grozăveşti

UPDATE RADET promite că bucureştenii vor avea din nou apă caldă şi căldură până la miezul nopţii

Peste 100 de blocuri şi case din Capitală, fără căldură şi apă caldă, din cauza unei avarii

FOTO Străzi din Capitală uitate de autorităţi şi transformate în „cratere“ pe care se plimbă găştele printre vile de lux

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite