Manifest pentru sănătatea Pământului. Elevii din sectorul 6, invitaţi să-şi manifeste talentul artistic pentru a proteja mediul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, alături de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, au iniţiat proiectul cultural-artistic „Manifest pentru sănătatea Pământului”. Elevii sunt invitaţi să-şi manifeste latura artistică în competiţia pentru spectacolul final de pe 9 iunie.

Dedicată Zilei Mondiale a Mediului, sărbătorită în data de 5 iunie, această acţiune reprezintă un semnal de alarmă asupra degradării mediului înconjurător şi îşi propune să atragă atenţia asupra necesităţii protejării acestuia.

Evenimentul este adresat elevilor cu aptitudini artistice din unităţile de învăţământ din Sectorul 6, elevi care sunt preocupaţi de viitorul planetei, Terra fiind tot mai sufocată de activităţile omului modern.

Aspiranţii la titlul de „Cavaler al salvării Pământului” sunt aşteptaţi la semifinalele din data de 7 şi 8 iunie 2013, între orele 10.00 şi 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, tinerii vor prezenta propriul mesaj artistic şi vor semna Manifestul pentru sănătatea Pământului, astfel obţinând şansa de a participa la spectacolul final din 9 iunie 2013, ora 19.00, de la Casa de Cultură a Studenţilor.

“Acest proiect le va contura tinerilor o viziune ecologică, responsabilă. Ei vor realiza că omul este o parte a unui sistem biologic complex, cu mecanisme sensibile şi reguli stricte care se cer respectate”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Pe aceeaşi temă:

Primăria Capitalei a încheiat un nou acord pentru reciclarea bateriilor uzate. Oamenii ar vor fi recompensaţi cu electrocasnice

„Gândeşte. Mănâncă. Nu risipi” - sloganul acţiunilor dedicate Zilei Mediului

Fără reziduuri toxice

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite