Lista beneficiarilor celor 25.000 de vouchere suplimentare pentru proiectul „Biciclişti în Bucureşti”, publicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lista a fost publicată de Primăria Capitalei
Lista a fost publicată de Primăria Capitalei

Primăria Bucureşti a publicat miercuri lista beneficiarilor celor 25.000 de vouchere suplimentare pentru proiectul „Biciclişti în Bucureşti”.

Lista se află la secţiunea „Biciclişti în Bucureşti”, fiecare beneficiar identificându-se după iniţiale, nume, prenume şi număr de înregistrare în proiect. Potrivit Primăriei, urmare a finalizării procesului de actualizare a datelor, un număr de 18.323 de cetăţeni urmează să între în posesia unui voucher. 

„Voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/resedinta/corespondenta ale participantilor. In situatia in care voucherul nu poate fi inmanat beneficiarului de catre curier, acesta va fi returnat Primariei Municipiului Bucuresti, iar ulterior va putea fi ridicat personal de catre beneficiar de la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii al Primariei Municipiului Bucuresti, Bdul. Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5, dupa expirarea perioadei de distribuire de catre firma de curierat, prin contactarea telefonica prealabila a fiecarui beneficiar”, se arată într-un comunicat de presă.

„Modul în care va fi completată lista beneficiarilor până la numărul de 25.000 de vouchere care vor fi emise în etapă a două va fi adus la cunoştinţă publicului în perioada următoare, mai transmite Primăria Capitalei.

Voucherele pot fi folosite exclusiv pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârstă minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la proiect.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite