Incendiu la o fabrică de pâine din Chitila

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit joi seară la o fabrică de pâine din Chitila, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 23.10 Intervenţia pompierilor la fabrica de pâine s-a încheiat, pompierii reuşind să stingă incendiul în totalitate, conform ISU. Urmează cercetarea cauzelor de incendiu.

UPDATE 22.15 Flăcările continuă să ardă pe o suprafaţă redusă a acoperişului fabricii din Chitila, care riscă însă să se prăbuşească peste structura metalică a clădirii.

-ŞTIREA INIŢIALĂ-

Incendiul afectează o fabrică de pâine de pe Şoseaua Banatului, şi se extinde pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. 

Nouă autospeciale, între care maşini de stingerea incendiilor, autoscări, maşini de descarcerare şi ambulanţe SMURD au fost trimise la locul incidentului. Nu au fost semnalate victime.

La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor era încă în desfăşurare.

„Incendiul este localizat şi se lucrează pe patru sectoare de stingere. S-a comunicat că nu există vecinătăţi la care se poate extinde” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Vasile Daniel. 

Până în momentul de faţă nu au fost determinate cauzele izbucnirii incendiului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite