Hotelul Lido şi braseria de pe Magheru se vor redeschide curând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Ionescu, investitor în domeniul HORECA, consideră că fără o strategie economică menită să sprijine climatul de business, Bucureştiul va deveni un oraş cu bulevarde pustii, prea puţin atractiv din punct de vedere turistic.

Faimosul hotel Lido şi braseria Lido's, de pe principalul bulevard al Capitalei, Magheru, se vor redeschide curând, în urma unor investiţii cu capital românesc.

,,Am investit în deschiderea bistro-caffe-ului Taupe, de pe Magheru, în dorinţa de a demonstra că această zonă poate şi trebuie să devină ce a fost odată. Un bulevard de promenadă, cu terase, pub-uri, restaurante şi magazine interesante, un loc atractiv în inima oraşului. Dezvoltăm şi alte proiecte, o braserie cu produse tradiţionale româneşti, se va redeschide şi Lido etc. Este nevoie ca şi autorităţile să urmeze acest trend, să sprijine relansarea comercială a bulevardelor principale ale Capitalei. Altfel vom deveni un oraş plin de mall-uri şi bulevarde pustii”, a mai spus acesta.

Hotelul Lido, situat în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, este închis din 2010, când a fost preluat de moştenitorii fostului proprietar, deposedat abuziv de către regimul comunist. Hotelul are 119 camere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite