FOTO VIDEO Spectacol impresionant pe Casa Poporului: Ciobanul Bucur s-a plimbat pe clădirea Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă noapte, 19 septembrie, Casa Poporului s-a transformat într-un ecran uriaş pe care zeci de minute au putut fi privite proiecţii 3D impresionante. În timpul spectacolului, impunătoarea clădirea a fost distrusă de personaje supranaturale, a luat foc şi a fost escaladată. De departe, vedeta proiecţiilor a fost ciobanul Bucur, cel despre care se spune că ar fi dat numele oraşului Bucureşti şi care a putut fi privit pe faţada Parlamentului.

Bucureştiul a împlinit 556 de ani de viaţă şi, sâmbătă noapte, străzile Capitalei au fost inundate în culori şi lumini. 

Centrul Bucureştiului s-a transformat într-o veritabilă sale de jocuri şi la tot pasul se găseaua instalaţii interactive pe care oamenii le puteau testa gratuit.

image

FOTO Răzvan Alexandru

Pe lângă numeroasele instalaţii amplasate pe străzile Bucureştiului, Piaţa Constituţiei a găzduit un show de excepţie, acolo unde zeci de mii de oameni au venit să se bucure de artiştii care au urcat pe scenă. 

image

FOTO Răzvan Alexandru

Proiecţii impresionante

De departe cel mai aşteptat moment al serii a venit puţin după ora 23.00, atunci când 20.000 de metri pătraţi din Casa Poporului s-au transformat într-un ecran uriaş pe care minute în şir artişti din toată lumea le-au arătat bucureştenilor câteva proiecţii impresionante. 

image

FOTO Răzvan Alexandru

Zilele Bucureştiului 2015: proiecţii impresionante pe Casa Poporului

Una dintre cele mai frumoase proiecţii a aparţinut echipei din România şi a impresionat publicul adunat în Piaţa Constituţiei. Bucureştenii au putut vedea proiectată pe Casa Poporului legenda formării Bucureştiului şi l-au putut vedea pe ciobanul Bucur plimbându-se cu oile chiar pe faţada clădirii. 

image

FOTO Răzvan Alexandru

În timpul proiecţiilor de sâmbătă noapte, Casa Poporului s-a transformat în acvariu, dar şi în ringul de luptă al unor persoanje supranaturale. Un alt moment impresionat a fost cel în care impresionanta clădire din mijlocului Bucureştiului „a fost curpinsă de flăcări“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite