Două incendii de proporţii în Capitală: un bărbat de 52 de ani a decedat joi noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două incendii puternice au avut loc joi seară în sectorul 1 şi 5 din Bucureşti. În urma unuia dintre evenimente, un bărbat de 52 de ani a decedat acesta fiind găsit de echipajele de intervenţii având mai multe răni provocate de flăcări.

Un incendiu la o casă de pe strada Sunătoarei din Sectorul 5 a fost anunţat joi seară, în jurul orei 23:30. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor.

„Când au ajuns echipajele incendiul se manifesta pe o suprafaţă 50 de metri pătraţi cu flacără deschisă. Din păcate, un bărbat de circa 52 de ani a fost găsit decedat, acesta prezentând şi mai multe răni provocate de flăcări“, a declarat reprezentantul ISU Bucureşti. Momentan nu se cunosc cauzele incendiului, rezultatul anchetei urmând să demonstreze dacă a fost vorba de un accident sau nu. 

Tot joi seară a avut loc un alt incendiu, mai puternic, însă în urma căruia nimeni nu a fost rănit. Acoperişul unei case de pe strada Tetrat Iuliu din Sectorul 1 a fost cuprins de flăcări pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, iar intervenţia pompierilor a durat circa trei ore. 

„În total, nouă autospeciale, un echipaj de prim-ajutor şi o maşină de descarcerare au intervenit pentru stingerea incendiului. Intervenţia a durat circa 2-3 ore şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit“, a declarat reprezentanul ISU, pentru adevarul.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite