Doi adolescenţi, prinşi când furau componente de la un vagon de marfă din gara Bucureşti Triaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi au fost prinşi de jandarmi după ce au furat componente de la sistemul de frânare al unui vagon de marfă al Căilor Ferate, aflat în conservare în zona gării Bucureşti Triaj, pe care intenţionau să le vândă la centrele de colectare a fierului vechi din zonă.

O patrulă a Jandarmeriei Capitalei i-a prins, joi seara, pe cei doi tineri, în vârstă de 13 ani şi, respectiv, 17 ani, aceştia având cu ei un cărucior, confecţionat artizanal, în care se aflau mai multe bucăţi de material feros de la sistemul de frânare al vagonului de marfă.

Cei doi adolescenţi au fost duşi la Biroul de Poliţie TF Bucureşti Triaj, unde au fost audiaţi, în prezenţa părinţilor.

"Cele două persoane, T.G.D. în vârstă de 17 ani şi D.A. în vârstă de 13 ani, au fost conduse la poliţie în prezenţa părinţilor şi vor fi cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 din Codul Penal", arată vineri Jandarmeria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Componentele furate aveau o greutate de aproximativ 50 de kilograme şi urmau să fie valorificate la centrele de colectare a fierului vechi din zonă, de unde ar fi obţinut suma de 50 de lei, a precizat sursa citată.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite