Cuplul care vrea să cucerească lumea cu mâncare tradiţională românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul Laura şi Liviu Rogojan (34 de ani) au lansat în Bucureşti, în toamna lui 2014, Băcănia Rod, într-un moment în care tot mai mulţi oameni caută produse sănătoase, care provin de la ţară şi apoi sunt preparate cât mai simplu, fie că sunt realizate după reţete vechi, sau, dimpotrivă, după tendinţele actuale. Cei doi antreprenori au planuri mari: vor că în următorii ani să se extindă internaţional.

”Ne-am lansat propriul business din dorinţa de a transpune experienţa dobândită în decursul a 10 ani de activitate într-o reuşită profesională proprie. Ideea deschiderii Băcăniei Rod s-a născut în octombrie 2013, iar în decursul unui an de zile am pus la punct toate detaliile şi am deschis efectiv Băcănia. În acest interval, ne-am stabilit unitatea de producţie pentru fabricarea conservelor cu marca proprie (dulceaţa, salate, zacuscă, murături), am stabilit parteneriate cu câţiva furnizori locali de brânzeturi naturale şi specialităţi din carne şi am identificat şi amenajat spaţiul din stradă Mendeleev, unde am deschis Băcănia”, povesteşte Laura Rogojan (38 de ani). 

Ideea de a deschide o astfel de băcănie s-a bazat pe faptul că cei doi soţi îşi doreau...citeşte continuarea pe wall-street.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite