Cele mai romantice locuri din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Bucureşti există o mulţime de locuri romantice, iar locuitorii oraşului sunt în această perioadă în căutarea unui loc perfect în care să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor.

Parcurile bucureştene sunt pline de locuri ascunse şi romantice în care vă puteţi petrece timpul alături de persoane iubită. Spre exemplu, Parcul IOR din Capitală are o mulţime de alei pe care sunt puse bănci pe care puteţi să vă relaxaţi alături de cei dragi.

Cele mai romantice locuri din Bucureşti. Parcul Carol

Aceeaşi lucru se poate spune şi despre Parcul Carol din Capitală, acolo îndrăgostiţii se pot odihni la umbra copacilor bătrâni, pe iarba verde sau pe o bancă. De asemenea, pe lista celor mai romatice locuri din Bucureşti se poate înscrie şi Parcul Cişmigiu, care are alei acoperite de verdeaţă şi decorate cu bănci.

O altă opţiune este Parcul Herăstrău, aici unde îndragostiţii pot face o plimbare cu barca sau hidrobicileta pe lac sau se pot odihni la umbra unui arbore istoric.

Cele mai romantice cafenele şi baruri din Bucureşti

Şi în Centrul Vechi al Capitalei sunt o mulţime de baruri şi cafenele în care îndrăgostiţii îşi pot petrece câteva ore în intimitate. De asemnea, romanticii se pot bucura aici de o atmosferă plăcută şi muzică de calitate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite