Cardurile unice RATB nu mai sunt valabile la metrou, iar de la 14 aprilie nu vom mai putea folosi nici cadurile încărcate la RATB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cardurile Activ re]nc[rcate la chioşcurile RATB ar putea să nu mai fie folosite la metrou FOTO Adevărul
Cardurile Activ re]nc[rcate la chioşcurile RATB ar putea să nu mai fie folosite la metrou FOTO Adevărul

Biletele unice RATB - Metrorex nu se mai comercializează prin punctele de vânzare din reţeaua de metrou, în urma încetării contractului comercial încheiat între Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi societatea Metrorex, se arată într-un comunicat al Metrorex. De asemenea, anunţul a fost făcut în ultimele zile şi în staţiile de metrou.

Metrorex nu va mai accepta la plata călătoriei cu metroul cardurile ACTIV emise şi reîncărcate de RATB şi nici biletele unice RATB — Metrorex.

„Având în vedere încetarea contractului comercial încheiat între Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi S.C. Metrorex S.A., compania informează publicul călător despre faptul că, începând cu data de 14 martie 2014 nu se vor mai comercializa prin punctele de vânzare din reţeaua de metrou, bilete unice RATB – Metrorex respectiv Biletul unic 60 minute, Biletul cu 10 călătorii 60 minute şi Abonamentul de o zi. Începând cu data de 14 aprilie 2014 Metrorex nu va mai accepta la plata călătoriei cu metroul cardurile ACTIV emise şi reîncarcate de RATB şi nici biletele unice RATB – Metrorex“, se arată într-un comunicat emis de Metrorex, vineri, 14 martie.

Cu toate acestea, reprezentanţii Metrorex susţin că încă se negociază contractul cu RATB. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite