Caragiale devine personaj pe scena Palatului Copiilor din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Nicolae Urs îl va întruchipa pe nenea Iancu. FOTO cinemagia.ro
Actorul Nicolae Urs îl va întruchipa pe nenea Iancu. FOTO cinemagia.ro

Spectacolul „Întâmplări vesele şi triste din viaţa lui I. L. Caragiale“, în care protagonist este actorul Nicolae Urs, va avea premiera sâmbătă, pe scena Palatului Copiilor din Capitală.

Spectacolul s-a născut din pasiunea actorului Nicolae Urs pentru personalitatea plurivalentă a lui I. L. Caragiale şi mai ales pentru scrierile acestuia cu care publicul este mai puţin familiarizat, informează Mediafax. Tocmai în aceste texte se conturează profilul unei vieţi şi al unei minţi care nu are pereche în cultura românească. Iar scenariul, construit pe baza acestor materiale arareori citite, se dezvoltă într-un spectacol plin de farmec ce îl dezvăluie pe Caragiale în tot lumescul lui.

Biletele pentru premiera „Întâmplări vesele şi triste din viaţa lui I. L. Caragiale“ se găsesc la casa de bilete a Palatului Copiilor şi în reţeaua Biletoo - Unirea Shopping Center (parter), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online o pot face pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite