Când se vor aprinde luminiţele de Crăciun în Bucureşti. Care sunt recomandările Brigăzii Rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminite Bucureşti FOTO Facebook/ Paula Negrea
Luminite Bucureşti FOTO Facebook/ Paula Negrea

În data de 30 noiembrie , la ora 19:00, în Capitală, se vor aprinde instalaţiile de lumini specifice sezonului. În acest context, Brigada Rutieră vine cu mai multe recomandări pentru conducătorii auto.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să nu depăşească autovehiculele oprite în coloană, la semafor, să nu oprească ori să staţioneze neregulamentar şi să nu pătrundă în intersecţie, chiar şi atunci când semnalul semaforului permite deplasarea, în cazul în care, din cauza aglomeraţiei, nu o pot traversa.

Procedând astfel, centrul intersecţiei va rămâne liber, circulaţia pe direcţia transversală fiind posibilă, în condiţii normale.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

Solicităm tuturor participanţilor la trafic să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi în trafic şi să urmeze recomandările acestora.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite