Bătrânii din Complexul Social „Floare Roşie“, vizitaţi de patrupedele de la Vier Pfoten

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânii din cadrul Complexului de Servicii Social „Floare Roşie“ din sectorul 6 au fost vizitaţii de reprezentanţii ONG-ului Vier Pfoten, care au venit însoţiţi de câini. În cadrul evenimentului, persoane vârstnice au primit mărţişoare.

Beneficiarii Complexului de Servicii Sociale „Floare Roşie“ au fost vizitaţi de reprezentanţii Asociaţiei Vier Pfoten care au venit la centru însoţiţi de mai mulţi maidanezi salvaţi de-a lungul timpului. Animalele au fost antrenate de echipa Vier Pfoten pentru programul de terapie asistată de animale, derulat în ultimii şapte ani pe raza sectorului.

„Cu acest prilej, bătrânilor rezidenţi în cadrul complexului li s-au oferit mărţisoare şi urări de viaţă lungă“, susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Complexul de Servicii Sociale „Floare Roşie” se află pe strada Floare Roşie nr. 7A, sector 6 şi este un complex modern, unde persoanele vârstnice aflate în dificultate pot beneficia de măsuri de suport specifice situaţiei de dependenţă, prin asigurarea serviciilor de îngrijire în sistem rezidenţial.

Pe aceeaşi temă:

Tedy Necula, singurul regizor cu dizabilităţi din România: „Cine a spus o dată «nu pot» are un handicap“

Suntem obişnuiţi să fim trataţi în mod egal. Ne plângem când nu ni se respectă drepturile şi suntem obişnuiţi să găsim scuze pentru eşecurile întâmpinate. Pare că uităm adesea că nu am semnat niciun contract pentru normalitate. Dar este oare aşa? adevarul.ro vă prezintă fascinanta poveste a singurului regizor cu dizabilităţi din România, un tânăr de 25 de ani care vrea să schimbe România prin mesaje inspiraţionale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite