Alimente la care trebuie să renunţăm dacă ne dorim o siluetă de invidiat. Care sosuri ne îngraşă şi ce brânzeturi să evităm ca să arătăm bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E vară, e cald şi toţi vrem ca trupurile noastre să arate impecabil. Pentru asta este nevoie de o dietă echilibrată care să ne ajute să ne menţinem grrutatea ideală. „Adevărul“ vă prezintă cele cinci alimente pe care trebuie să le eliminaţi din meniu dacă vreţi să scăpaţi de kilogramele nedorite.

1. Produsele de patiserie

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a explicat, pentru „Adevărul“, că produsele de patiserie sunt adevărate bombe cu ceas pentru siluetă. Dacă vrem să slăbim şi să arătăm impecabil în această vară este necesar să le scoate definitiv din meniul nostru de zi cu zi.

2. Sosurile pentru salate

„Putem atrage atenţia asupra sosurilor din salate. Acestea îngraşă şi sunt mulţi oameni care cred că dacă mănâncă o salată cu sos sau cu ulei pot ajunge să slăbească. Este fals acest lucru. Vă dau un exemplu simplu: o linguriţă de ulei conţine 100 de calorii“, explică medicul nutriţionist.

3. Dulciurile cu cremă

De asemenea, Mihaela Bilic precizează că pâinea nu este chiar atât de dăunătoare siluetei precum credem. În schimb, dulciurile care conţin creme sunt un adevărat pericol pentru cei care vor să aibă un corp de invidiat.

tort cu cirese si crema mascarpone

4. Seminţele

Alunele, seminţele şi chipsurile se încadrează şi ele în categoria „duşmanii siluetei“. „Sunt de evitat pentru că îngraşă. Seminţele merg foarte bine cu bere, deci trebuie să avem mare grijă. Alunele la fel, dar toate acestea aduc kilograme în plus“, mai spune Bilic.

5. Caşcavalurile

Pare suprinzător, dar caşcavalurile conţin foarte multe grăsimi care ne fac să luăm cu uşurinţă în greutate. Trebuie să fim foarte atenţi în momentul în care alegem să consumăm produse din această categorie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite