Viorel Cibotaru: Astăzi în Moldova este haos la nivel politico-ideologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

În prezent, în Republica Moldova este haos la nivel politico-ideologic, sunt create nişte grupuri oligarhice, a fost creată verticala puterii în care deciziile se iau în alte părţi decât în instituţiile statului. Declaraţii în acest sens a fost făcute de preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Viorel Cibotaru, în cadrul emisiunii „Sfatul Ţării” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

Potrivit lui, lucrul acesta deja este evident şi pentru partenerii străini. „Noi astăzi suntem în autoizolare şi ne izolăm tot mai mult graţie unor mişcări absolut alogice din punctul de vedere al intereselor naţionale”, a spus liderul PLDM.

De asemenea, Viorel Cibotaru a mai declarat că Republica Moldova s ajuns la situaţia când este văzută ca un candidat la aşa-numita noţiune de strat falit: stat care poate să fie declarat în orice moment un stat lipsit de un regim democratic. „Oamenii pleacă din ţară pentru că încep a resimţi această lipsă de drepturi elementare: de a protesta, de a-şi expune opinia, de a se reuni. Atacuri pe toate fronturile”, a spus Viorel Cibotaru.

În opinia lui Viorel Ciubotaru, după guvernările proaste, după trădarea intereselor oamenilor apar forţe noi, înaintate de cetăţeni. Politicianul s-a referit în acest sens la restructurarea Partidului Liberal Democrat şi a menţionat că formaţiunea politică are un concept nou cu care poate să pornească în orice campanie electorală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite