VIDEO Cum şi-a sărbătorit Eduard Harunjen ziua de naştere. Procurorii au venit să-l felicite chiar în orele de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Procuraturii Generale, Eduard Harunjen, şi-a luat liber pentru o zi şi a organizat un chef cu prilejul zilei sale de naştere la el acasă, unde au fost invitaţi mai mulţi colegi de-ai săi. Procurorii au venit cu flori şi cadouri în plină zi de muncă. Mulţi dintre procurori au fost aduşi cu maşinile de serviciu şi aşteptaţi de către şoferi în timp ce chefuiau.

Potrivit JurnalTV, la ora 14, o delegaţie formată din şapte procurori şi-au lăsat maşinile la câteva sute de metri şi au pornit pe jos spre casa şefului lor. 

Printre aceştia era şi şeful Procuraturii municipiului Chişinău, Ştefan Şaptefraţ, dar şi pe doi adjuncţi de-ai săi, Corneliu Bratunov şi Vitalie Sibov. În centru era Marcel Cimbir, un alt adjunct al lui Şaptefraţ, tot el şi şeful oficiului Botanica. A fost prezent şi un alt adjunct - Eduard Maşnic, şef al oficiului Buiucani.

Printre oaspeţi s-a numărat şi fostul procuror general Corneliu Gurin. El a ieşit din maşina sa cu o pungă, în care se vedea că este un cadou.

După aproximativ două ore, din casa lui Harunjen au ieşit şi angajaţii Procuraturii Municipale. Când au văzut echipa Jurnal TV, acuzatorii au luat-o la fugă. Procurorii au urcat în grabă în maşini şi au plecat. 

Eduard Harunjen a ieşit în faţa echipei Jurnal TV şi a declarat că şi-a chemat actualii şi foştii colegi la petrecerea organizată cu prilejul zilei sale de naştere, care a fost pe 19 mai, însă atunci era în străinătate. El a mai subliniat că nu vede nicio problemă că procurorii care au venit să-l felicite au făcut-o în timpul orelor de lucru.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite