VIDEO Jurnalist român: Dacă alegerile vor fi câştigate de Ion Ceban, Chişinăul cade de pe harta Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video realitatea.net
FOTO captură video realitatea.net

Jurnalistul român Bogdan Rareş, a declarat joi, 24 mai, în debutul emisiunii „Jocuri de putere” de la RealitateaTV, unde l-a avut în calitate de invitat pe Andrei Năstase, că la Chişinău este „o bătălie cruntă pe viaţă şi pe moarte” pentru fotoliul de primar al Capitalei.

„În al doilea tur se va da marea bătălie, după ce Andrei Năstase, în spatele căruia trebuie să se încoloneze tot ce există proeuropean, proromânesc, sănătos în Moldova şi în Chişinău. Trebuie să câştige şi el poate câştiga”, a afirmat Bogdan Rareş.

Jurnalistul român i-a îndemnat pe moldovenii stabiliţi în România să participe la alegerile din Chişinău, pentru a-i asigura victoria lui Andrei Năstase.

Acesta a subliniat că la Chişinău se duce „o bătălie între Moscova şi Bucureşti, între Moscova şi Bruxelles, între Moscova şi Paris sau Washington. Dacă câştigă Ceban, Chişinăul cade complet de pe harta Europei”, a adăugat Bogdan Rareş.

Amintim că turul II al alegerilor anticipate din Chişinău va avea loc duminică, 3 iunie, între socialistul Ion Ceban şi candidatul PPDA şi PAS, Andrei Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite