VIDEO Ion Ceban: Socialiştii nu au solicitat să nu fie validate alegerile. Decizia instanţei este incorectă şi vom lupta pentru anularea ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul candidat la funcţia de primar de Chişinău din partea socialiştilor, Ion Ceban, afirmă că formaţiunea sa nu a solicitat să nu fie validate alegerile. Potrivit lui, decizia instanţei în acest sens este incorectă şi politică, iar socialiştii vor „lupta pentru anularea ei”.

Ion Ceban consideră că beneficiarul deciziei instanţei este Andrei Năstase, pentru că acesta are acum ocazia să se victimizeze şi să-şi ridice raitingul.

Acesta a explicat că nu are nevoie de o asemenea victorie şi că se simte „prost” în situaţia dată.

Socialistul susţine că Năstase „mare treabă la Primărie nu ar fi făcut” şi că este în avantajul primarului ales situaţia creată.

Ceban a precizat că „marele perdant” al deciziei instanţei este PSRM, dând asigurări că socialiştii vor lupta pentru anularea deciziei respective.

El a adăugat că socialiştii au solicitat doar constatarea încălcărilor lui Năstase din campanie, dar nu şi anularea rezultatelor.

Judecătoria Chişinău, sediul Centru, a decis în seara de marţi, 19 iunie, după trei ore de dezbateri, să nu valideze rezultatul alegerilor din Chişinău. Astfel, Andrei Năstase nu poate încă prelua atribuţiile de primar general al Capitalei, deşi a câştigat scrutinul din 3 iunie în faţa socialistului Ion Ceban cu 52%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite