VIDEO „Dragă, Andrei”. Candu îi cere lui Năstase să renunţe la atacuri la persoană şi să folosească calificativul de „criminali” la adresa democraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, s-a adresat către liderul PPDA, Andrei Năstase, prin intermediul unui mesaj video plasat pe Facebook, prin care îi solicită să renunţe la atacuri la persoană şi la folosirea diferitor calificative la adresa conducerii PDM.

„Dragă, Andrei. Politica în R.Moldova trebuie să fie una curată. Noi vedem că voi ne atacaţi pe noi de fiecare dată, vorbiţi despre persoane - criminali, oligarhi, unul, al doilea, al treilea, să-i alungăm din ţară, să le tăiem gâtul etc. Ăsta nu este un limgaj pe care îl aşteaptă cetăţenii R.Moldova. Cu siguranţă, acesta nu este un limbaj pe care să se bazeze politica viitorului în această ţară. Dacă consideri că altfel trebuie politica, probabil ai greşit şi trebuie să-ţi cauţi altă activitate”, a declarat Andrian Candu.

Cu referire la un material video apărut pe reţelele de socializare de la un eveniment electoral organizat de Blocul ACUM, unde Andrei Năstase ar fi refuzat să răspundă la întrebările unui cetăţean, speakerul a spus: „Cetăţenii întotdeauna au dreptate. Iată de ce, un sfat prietenesc ca şi concurenţi electorali, ascultă cetăţenii, răspunde-le la întrebări, dar nu-i ataca”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite