VIDEO Andrei Năstase: „Să votăm cu încredere pentru o Moldovă de mâine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Platformei DA pentru prezidenţialele din 1 noiembrie, Andrei Năstase, şi-a exprimat dreptul la vot, în jurul orei 9.50. El a afirmat că are multe aşteptări de la aceste alegeri, pentru că Moldova a ratat prea multe şanse până acum. Năstase a chemat cetăţenii la vot pentru „Moldova de mâine”.

„Să votăm cu încredere pentru o Moldovă de mâine, o Moldovă educată, o Moldovă dreaptă, o Moldovă sănătoasă în care vrei să trăieşti şi nu vrei să pleci din cauza unor politicieni mici. O moldovă în care familiile să se regăsească, copiii să fie fericiţi. O Moldovă în care cuvântul e cuvânt, cinstea e cinste, iar dacă îţi dai cuvântul, ţi-l ţii”, a afirmat Andrei Năstase.

Amintim că în cursa electorală pentru prezidenţiale au fost înscrişi opt canidaţi: Renato Usatîi - Partidul Nostru, actual primar de Bălţi; Andrei Năstase - Platforma DA, fost ministru de Interne; Maia Sandu - Partidul Acţiune şi Solidaritate, ex-premier; Igor Dodon - candidat independent, sprijinit de Partidul Socialiştilor; Octavian Ţîcu - PUN, deputat în Parlament; Dorin Chirtoacă - Mişcarea Politică Unirea, ex-primar de Chişinău; Violeta Ivanov - Partidul Şor, deputată în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite