Victor Stepaniuc: comuniştii vor rămâne în opoziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidele de stânga vor pleca în opoziţie după alegerile parlamentare din 30 noiembrie , consideră preşedintele Partidului Naţional Socialist din Moldova (PNSM), Victor Stepaniuc, care este de părerea că aceste partide vor primi în total doar 37-42% din voturi, transmite INFOTAG.

Politicianul îi acuză pe reţelele de socializare pe Vladimir Voronin, liderul PCRM şi pe Igor Dodon, preşedintele PSRM că "au pledat împotriva creării unui bloc al forţelor de centru-stânga". În 2013, Igor Dodon afirma că blocul trebuie creat mai aproape de alegeri, iar în septembrie, 2014 şi Vladimir Voronin şi Igor Dodon au declarat că vor crea doar un bloc postelectoral. Fostul comunist crede că cei doi special au tras de timp pentru a nu permite altor forţe de stânga să se decidă.

Victor Stepaniuc a criticat liderii blocului "Alegerea Moldovei - Uniunea Vamală", la care intenţiona iniţial să adere. În acest sens a arătat că Mihail Formuzal susţine ideea că la conducerea blocului trebuie să fie un moldovean etnic, dar problema încă nu s-a rezolvat. Victor Stepaniuc consideră aceasta ca fiind "o gafă gravă a lui Victor Şelin personal" şi din acest motiv blocul nu va intra în Parlament, a mai prezis liderul PNSM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite