Valeriu Ghileţchi: Unificarea forţelor proeuropene în jurul lui Andrei Năstase reprezintă şansa de a păstra Capitala pe făgaş european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Parlamentului Valeriu Ghileţchi consideră că „unificarea tuturor forţelor proeuropene în jurul lui Andrei Năstase reprezintă şansa de a păstra capitala pe făgaş european după turul 2 al alegerilor din Chişinău”.

„Conştientizând importanţa răscrucii în care ne aflăm, cred că este necesar să dăm dovadă de responsabilitate şi maturitate, lăsând la o parte rezervele sau divergenţele pe care le avem ca şi actori politici”, a declarat Valeriu Ghileţchi într-o postare pe Facebook. 

Vicespeakerul e de părere că „aceste lecţii, pe care ni le dă azi electoratul, trebuie să ne facă să coborâm de pe baricadele fratricide şi să ne concentrăm energia spre conlucrare şi o luptă onestă de idei pentru îmbunătăţirea vieţii cetăţenilor noştri”.

„Sper ca domnul Andrei Năstase să înţeleagă importanţa acestui dialog. Consider că pasul în sprijinul candidatului pro-european trebuie să genereze un pas reciproc îndreptat spre conlucrarea şi consolidarea tuturor forţelor proeuropene. Doar aşa vom învinge pe 3 iunie în Chişinău şi ulterior în toamna acestui an în toată Republica Moldova”, a afirmat Ghileţchi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite