Usatîi renunţă la televiziune şi anunţă noi concerte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Renato Usatîi a anunţat că renunţă la publicitate electorală contra plată la televiziune în favoarea concertelor, transmite IPN. Usatîi crede că publicitatea electorală difuzată prin intermediul televiziunii este ineficientă şi costisitoare, declaraţie făcută însă chiar în timpul unei emisiuni televizate, la postul N4.

„Am făcut nişte calcule şi am constatat că pentru publicitatea electorală la televiziune trebuie să cheltui vre-o două milioane de Euro. Şi asta ca cineva să schimbe canalul sau să iasă la fumat atunci, când se va face la televizor publicitate pentru Renato Usatîi. Aşa că, decât să dau aceşti bani la televiziuni, eu mai bine organizez vreo patru-cinci concerte cu 200 de mii de Euro”, a argumentat candidatul. Renato Usatîi a dezvăluit în cadrul emisiunii că el achită doar 30 la sută din preţul de piaţă pentru concerte, deoarece majoritatea interpreţilor ruşi sunt prietenii săi. „Am vorbit cu Stas Mihailov, care a renunţat la turneul în Israel din cauza conflictelor armate de acolo. A spus că vine să cânte la ziua mea de naştere şi va susţine şi vre-o două concerte. De asemenea, s-a oferit să vină şi ansamblul „Blestyashchie”, a precizat Usatîi.

Întrebat despre dosarul care i-a fost intentat pentru pretinse falsificări de semnături la înregistrarea partidului, Usatîi a spus că organele de drept i-au fabricat dosarul şi i-a intimidat pe semnatari să facă declaraţii în defavoare sa. „S-au dus la miezul nopţii la femei de 70 de ani şi le-a impus să scrie că n-au semnat. Pe unii i-au pus în genunchi să ofere mostre de semnături pentru expertiză. M-au sunat oameni din raioane, care plângând şi-au cerut scuze de la mine pentru că au fost impuşi să dea declaraţii false despre mine”, a explicat Usatîi. Renato Usatîi crede ă actuala guvernare face tot posibilul pentru a-l scoate din politică. „Cât nu m-am implicat în politică, am fost bun şi ofeream consultaţii partidelor. Dar cum m-am lansat în politică, s-a început prigoana împotriva mea. Dar eu sunt patriot. Chiar am renunţat la funcţia de viceguvernator al unei regiuni din Federaţia Rusă pentru că nu am vrut să renunţ la cetăţenia moldovenească”, a declarat candidatul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite